چهارشنبه 28 شهریور 1403
EN
لوگو

دانشکده بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری چهارمین همایش مجازی ملی پیشگیری از غرق شدگی با محوریت تروما و غرق شدگی

دکتر عباس استاد تقی زاده مدیر گروه و عضو هیات علمی گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص عوامل مداخله ای سیل و غرق شدگی ناشی از آن مطالب علمی را بیان نمود سپس با توجه به تجربیات سیل سال 98 در کشور به اقدامات مربوط به حوزه سلامت در این خصوص و تعامل سایر دستگاهها اشاره کرد. سپس دکتر کیومرث اله بخشی عضو هیئت علمی و استادیار گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص «روند غرق شدگی در استان قزوین: قبل و بعد از همه گیری بیماری کووید-19» سخنرانی کرد.

با مشارکت دپارتمان سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و به همت دانشگاه علوم پزشکی گیلان چهارمین همایش مجازی ملی پیشگیری از غرق شدگی با محوریت تروما و غرق شدگی روزهای 16 و 17 شهریور 1400 برگزار شد.
در این نشست اعضای هیات علمی گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران سخنرانی کردند. دکتر عباس استاد تقی زاده مدیر گروه و عضو هیات علمی گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص عوامل مداخله ای سیل و غرق شدگی ناشی از آن مطالب علمی را بیان نمود سپس با توجه به تجربیات سیل سال 98 در کشور به اقدامات مربوط به حوزه سلامت در این خصوص و تعامل سایر دستگاهها اشاره کرد. سپس دکتر کیومرث اله بخشی عضو هیئت‌علمی و استادیار گروه سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص «روند غرق‌شدگی در استان قزوین: قبل و بعد از همه‌گیری بیماری کووید-19» سخنرانی کرد. ایشان ابتدا مقدمه‌ای از وقوع حوادث غرق‌شدگی در کشور و استان قزوین را ارائه نمودند. در ادامه یافته‌های مطالعه مقطعی انجام‌شده در استان قزوین را تشریح کردند. مقایسه فراوانی موارد غرق‌شدگی، جنسیت موارد غرق‌شده، ماه‌های و مکان‌های شایع غرق‌شدگی برای دوره زمانی قبل و بعد از کرونا مقایسه شد. در انتها نیز پیشنهاد‌هایی برای مدیران و سیاستگذاران سلامت ایران بر اساس این مطالعه بیان شد.
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم